Flere Ting Du Må Vurdere Når Du Tenker På Kosmetisk Kirurgi

Forbered deg på restitusjonstiden etter operasjonen ved å forberede måltidene på forhånd og fylle kjøleskapet med rikelig med drikke for å holde deg matet og hydrert i to uker. Ikke forvent å utøve fysisk anstrengelse i flere uker etter operasjonen, og vurder å ta deg tid fra jobben. Fortsett å lese for flere gode tips!

Når du vurderer kosmetiske prosedyrer som krever kirurgi, er det lurt å be om et stort antall før og etter fotografier før du planlegger operasjonen. Ved å vurdere det virkelige potensialet samt begrensningene i den valgte prosedyren, vil du gå inn i prosessen med realistiske forventninger til hva som er oppnåelig, og derved unngå mulig skuffelse.

Når du ser på kosmetisk kirurgi, vil du sørge for at du velger med omhu. Du vil ikke velge den billigste kosmetiske kirurgen basert på det alene. Du vil se på legitimasjon. Se etter anmeldelser og slikt. Forsikre deg om at du tar en velinformert beslutning når du velger kirurg.

Snakk med kirurgen du vurderer å bruke, og spør om tidligere arbeid. Oppdag hvor mange ganger de har gjort operasjonen du ønsker, og se på bilder som vises før prosedyren og etterbildene. Ingen operasjoner har 100% garanti, men hvis du velger en anerkjent lege, bør det gå veldig bra.

Hvis du tror kostnadene for kosmetisk kirurgi er for høye i USA, bør du vurdere å gjøre operasjonen i India eller Mexico. Kostnadene er ofte drastisk lavere. Du kan intervjue leger på samme måte som du pleier å gjøre, slik at du kan forvente samme nivå av kvalitetsarbeid også på disse stedene.

Hvis du har hørt at noen andre får plastikkirurgi, ikke la det svinge din mening om deg selv. Selv om det er mange gode tider å bruke dette verktøyet, er det ikke en god nok grunn å holde tritt med Jones. Gi deg selv litt tid til å tenke, og revurder ideen senere.

Lær om risikoen ved kosmetisk kirurgi. All kirurgi medfører risiko. Selv den mest rutinemessige ansiktsløftningen kan føre til død. Selv om slike ekstreme resultater ikke er vanlige, er det viktig at du lærer om alle mulige risikoer. Du må ta en informert beslutning. La legen din eller kirurgen forklare alle farene på vanlig språk.

Under konsultasjonen før kirurgi med din kosmetiske kirurg, vil du diskutere anestesi. Det er viktig å vite at en kvalifisert anestesilege vil administrere anestesien din og overvåke helsen din under prosedyren. Du vil også ønske å diskutere de forskjellige anestesi-alternativene som er tilgjengelige for deg.

Hvis du ikke bruker vitaminer, kan det være lurt å begynne å ta en før du har gjort prosedyren. Å ha gjort en operasjon har en tendens til å tømme kroppen din for viktige næringsstoffer og vitaminer. Inntak av vitaminer minst en måned før operasjonen reduserer sjansene for å miste en ekstrem mengde vitaminer.

Ikke overdriv det etter operasjonen. Du må følge legens ordre og ta deg tid til å komme deg og slappe av. Det er vanlig at du planlegger å ta fri i en rimelig periode og unngå stressende fysiske aktiviteter i flere uker etter operasjonen. Husk tipsene som deles i denne artikkelen, for å sikre at du får den opplevelsen du forventer.

Hvordan Gå Til Kosmetisk Kirurgi?